DİZİ | Messiah


Kim ne derse desin, benim bu diziden anladığım; yok şu gelecekmiş yok bu gelecekmiş hadi onun peşinden gidelim, şefaat varmış yokmuş, manifestosu güzelmiş, yok ölü diriltiyormuş vs vs... odaklanmayıp "Allah benden nasıl bir kul olmamı istiyor" a yönelip, doğru kanallardan beslenip, kul olma derdine düştüğümüz zaman doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayırmamız çokta zor olmayacaktır.

Dizide şunu demek istemişler, aslında bu böyleymiş, şu şöyleymiş... istedikleri kadar oyun çevirsinler, şifre koysunlar, anlamlar yüklesinler... bi de her şey çekilecek zannediyorlar ya. Ah her şeyi senaryolaştırsalar... zaten oyunun içindeyiz, oyun içinde oyuna ne gerek var.

Ama teknik olarak çok iyiler, diziyi beğenmeme hakkınızı kullanamıyorsunuz. Farkettiğim çok ayrıntı var ama şu aslında böyleydi, diğerinde şunu demek istediler, burda şuna bu dedilerden, açıklama yapmak müthiş enerkimi tüketiyor. Enerjimi kontrollü kullanmalıyım, zira anneyim. Bana Allahın emaneti olan çocuklarım tüm bunlardan daha değerli.





Yorumlar

Popüler Yayınlar